Plusnet är känd för att erbjuda några av de billigaste erbjudandena på marknaden och erbjuder en mängd olika paket för att passa varje hushåll. Du kan använda vår jämförelsetabell över att bläddra paket och klicka sedan på ett paket du få en uppdelning av affären.

Kan jag få Ownit bredband i mitt område?

Plusnet tjänster är endast tillgängliga i vissa områden. Du kan använda vår checker på högst upp på sidan för att se om det är på erbjudande där du befinner dig. Sätt bara in ditt ownit och vi kommer att ge dig en lista över erbjudanden att välja mellan.

Kontrollera mitt område

Ownit bredband installation

Liksom de flesta av Storbritanniens bredbandsleverantörer , driver Plusnet sina tjänster över hela Openreach bredbandsnät. Som ett resultat av att byta till Plusnet bredband borde vara en ganska smidig process, såvida du inte redan har en telefonlinje eller byter från Virgin Media, som körs på egen hand, separat nätverk.

Om så är fallet, kommer bolaget att låta dig veta om du behöver en ingenjör att besöka, och ordna en tidpunkt som passar dig. Arbetet kan också behöva utföras vid telefonväxeln och gröna skåp, och detta kan innebära att du förlorar din service för en kort stund.

Om omkopplaren är okomplicerad, bör det ta mellan 10 och ownit dagar för att få dig igång med Plusnet. Som med alla byte av leverantör, kan det hända att dina bredband varierar under de första tio dagarna. Detta är helt enkelt systemet utformningen av den bästa kombinationen av hastighet och stabilitet för dig, så ha tålamod medan den sorterar ut sig.

Om du byter från en annan leverantör, i de flesta fall allt du behöver göra är att berätta Plusnet som sedan kommer att komma i kontakt med din nuvarande leverantör och samordna övergången för dig. Undantaget är om du byter från Virgin Media, i vilket fall du behöver för att reda ut den inställda själv.

utrustnings~~POS=TRUNC

Plusnet levererar en gratis router med bredband paket , hävdar att det är värt £ 40. I slutet av 2017, men var företaget ropade av Advertising Standards Authority för att inte göra det klart att det finns en £ 4,99 leveransavgift för routern. Som ett resultat är den initiala laddningen för aktivering nu tydligt marknadsförs, från £ 5 till £ 25 ownit bredband på vilket paket du väljer.

Varför välja en Plusnet bredband paket?

Billiga bredband paket

Om du vill minska din ekonomiska bördan, kanske du vill gå till en bredbands affär från Plusnet. Med låga priser och fiberoptiska hastigheter genomsnitt 66Mbps med top-end paket, kommer du att få en hel del.

Obegränsad användning på alla paket

Alla Plusnet s bostads paket kommer med obegränsad användning, så det blir inget att begränsa din online kul. Du kommer att kunna ladda ner så mycket du vill utan att behöva oroa sig för att betala för att gå över din ersättning eller vara artificiellt långsammare. Plus, om du är en online spelare kommer du att dra bredbandsleverantörer av internet av Plusnet trafik förvaltningspolitik, som prioriterar tidskänsliga verksamheter.

En brittiska kundtjänst

Plusnet ger kundservice 7:30 till 10:30 varje dag, och dess kontor är baserade i Storbritannien. Det har också formellt erkänt för sina supporttjänster och har vunnit många kundservice utmärkelser.

Fördelar nackdelar

Fördelar

  • Billiga bredband paket
  • Obegränsad användning på alla paket
  • Brittiska kundservice

Nackdelar

  • Priset beror på plats
  • Vissa aktiviteter under förutsättning att trafikstyrning
  • Inte den snabbaste bredbandsleverantör

Vilket paket är rätt för mig?

Plusnet bredband bara

Om du inte vill betala för ett samtal plan, kanske du vill gå för detta paket. Plusnet är en av endast ett fåtal operatörer att erbjuda ett bredband endast paket , med ett urval av antingen standard eller fibertjänster. Hastigheter varierar från en blygsam 10Mbps, till en snabb 66Mbps. Du kommer fortfarande att behöva en fast telefon om du vill ta bredband bara, men det behöver inte vara med Plusnet.

ownit bredband

Plusnet bredband och telefon

Om du lita på din hemtelefon , kan det vara en god idé att gå för detta paket. Samt bredband, kommer du att kunna antingen bara pay as you go om du ringer sällan eller skapa en helst samtal paket för några pounds per månad och prata så ofta du vill utan att behöva oroa inredningar upp enorma räkningar .

Jämför bredband och telefon

Plusnet företagspaket

Plusnet erbjuder också en mängd olika företag bredband paket , som bredband erbjuder samma hastighet men olika funktioner och extramaterial från hem bredband paket . Dessa inkluderar en statisk IP-adress, gratis webbdomäner och e-postadresser, och en hög teknisk support.